Úvod > Akce a kurzy > Kurzy a workshopy > Bylinkovo-kulinářský workshop

Bylinkovo-kulinářský workshop

bylinky / víno / francouzská kuchyně / kváskový chléb

Výběr nejlepších receptur a podvečerní degustace s kmenovými lektory Otevřené zahrady. Rozhodli jsme se odtajnit recepty na netradiční pesta. Hanka vás naučí, jak zkrotit výraznou chuť brutnáku lékařského, vyzdvihnout chuť máty a jemně ji sladit s chutí dalších bylinek, sýrů a ořechů, abyste vytvořili jedinečné pesto, jehož chutí své hosty okouzlíte. Pod vedením šéfkuchaře Françoise Bouilleta se naučíte připravit varianty letních salátů a dvě různé zálivky. Francois pochází stejně tak jako jeho recepty z Frenche-Comté. S Helenou roztopíte pec na chleba a napečete kváskový chléb. Klid, nebudeme těsto míchat a čekat až vykyne, předem nám ho připraví božská pekařka Maryna.  My se postaráme o pec a budeme degustovat výběr vín, která nám nejvíce chutnala na letních degustačních podvečerech Víno z blízka.

Budete pracovat ve třech skupinách a na všech stanovištích se prostřídáte. Až budeme mít vše napečeno, umícháno a uvařeno, sedneme si ke společné tabuli a společně si večer v zahradě vychutnáme.

― Datum akce ―
30. 7. 2020
― Doba trvání ―
16:30 - 19:30
― Zbývá míst ―
28 / 36
― Vstupné ―
1050 Kč
― Lektoři ―
François Bouillet
Hana Zuchnická
Helena Peřinová
 

Objednávkový formulář

Přeji si dostávat informace o akcích v Otevřené zahradě
Do poznámky uveďte např. číslo dárkového poukazu.
Společnost Nadace Partnerství, sídlem Údolní 33, 602 00 Brno, zpracovává vaše kontaktní údaje pro účely vzniku, správy a ukončení smluvních vztahů. Osobní údaje zpracováváme na základě plnění uzavřených smluv a plnění našich právních povinností.