Úvod > Pro firmy > S pračlověkem ke slavnostní tabuli

S pračlověkem ke slavnostní tabuli

Obstarat suroviny a uvařit jídlo – tak zní hlavní úkol pro Váš firemní tým. Užijte si společné vaření s hravým dobrodružstvím a vychutnejte si hostinu, kterou si sami připravíte.

Jak vše probíhá?

Účastníci se rozdělí na několik týmů, z nichž každý připravuje jinou část obědového menu. Každý tým nejprve získává v zahradě potřebné suroviny – loví, sbírá bylinky, vybírá slepičí vejce – a z nich pak jídlo připravuje. K dispozici budete mít netradiční zázemí venkovní kuchyně, takže si můžete upéct chleba ve venkovní peci, 

vyudit si klobásky v udírně, uvařit si na tradičních kachlových kamnech nebo si tu připravit bylinkové pivo, ovocné limonády, bylinkové pesto nebo máslo. Vrcholem je pak společná hostina z vytvořených dobrot u nazdobeného stolu v zahradě pod širým nebem.

Pro koho je určen
pracovní tým, spolupráce více pracovních týmů
Doba trvání
3–4 hod.
Pro kolik lidí
20–60 osob
V čem vám kurz pomůže
rozvine komunikační dovednosti, zlepší týmovou spolupráci, naučí řešit problémy, odmění zaměstnance aktivní formou
Kdy může akce proběhnout
duben–říjen (možnost úpravy na zimní vaření)
Nabídkový list
PDF

Objednávkový formulář









Kontakt
Mgr. Helena Peřinová
e-mail: helena.perinova@nap.cz
T +420 515 903 143, +420 773 744 471